tirsdag 6. juli 2010

Super dag!

I dag har det vært bassenget!!! Sol!!! Nydelig altså :)

Vi har besøk av vår nevø Marius, fra bodø, for tiden. Theodor fikk herja litt med han i dag, og skal si han ble skuffa når han forstod at Espen og Marius skulle reise bort i noen dager. Da måtte mor jobbe litt ekstra, så det ble en tur på kinoen. Toy Story 3 var det klare valget fra sjefen på 4 år.
De to eldste gutta dro i dag til Las vegas.... Hørtes jo ille ut! Har prøvd å snakke litt om å ikke bruke for mye penger, men litt usikker på om det går inn...
Espen fortjener turen i hvertfall, det skal sies. Vi får håpe de får en kjempe opplevelse! Det er vel egentlig ikke beste tiden å reise til staten Nevada nå i juli. Det er nemlig egentlig en ørken!!! Da de landa i kveld kl 20.00 var det bare 35 grader :) De får passe på væskebalansen!

Vi har fri fra trening i morra også, har mange forslag på hva vi kan gjøre i morra... så må jeg bare velge hva som skal gjennomføres. Eksempel: egentrening, basseng, stranda, fotball trening for Theodor, grilling, fotball VM... Jada, alt kan nok bli litt vrient :) Men noe må vi få gjennomført!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar