mandag 30. august 2010

Lite overskudd...

Noen ganger føler jeg at jeg skulle gjort mye for å fått litt overskudd... Slapp av, ikke tenkt til å dope meg enda... :)
Men når man reiser endel, er litt små forkjøla, tar på fotballskoa hver dag, så er det sånn at noen ganger så er det litt tyngre enn andre ganger også for meg som elsker fotball!
Hva er gleden, jo det er jo å føle at man mestrer det man driver med og blir verdsatt. Vet ikke om det er noe av dette som har manglet litt, men noen ganger er det vel ikke fordel å være en "potet" på fotballbanen. Noen ganger er det selvølgelig det, fordi det er forskjellen på å få spille eller å sitte på benken. Men nå man på fire kamper har spilt: venstre og høyre kant, sentral midt, defensiv midt og henge spiss... Kan man også bli litt forvirra.. Man klarer seg liksom helt greit, men man blir ikke kjempe god i noen av rollene heller.
Da er det vel på tide å stikke fingeren i jorda og trene litt rolletrening, så man blir bedre i de rollene hvor man ikke føler seg helt trygg. Hjelper hvertfall ikke å henge med hode!

I dag har vi fått fri fra trening, noe som passet helt perfekt. Vi har litt barnevakt trøbbel i dag og Theodor skal på sin første dansetime.
Ja... Det er viktig med alsidighet i ung alder vet dere!
Kommer tilbake med info om hvordan det går, til info så heter dansetimen: Boys only. Så dette blir meget interresant :)

Nå er det snart trekning for play off kampene i september!!! Det blir kjempe spennende!!!!!!!!!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar