mandag 7. juni 2010

Bursdag

Feiringa av bursdagen var meget vellykket. Lilly og Jacob fra Theodor sin preschool kom med familie, 12 av jentene av på laget kom, fysioterapauten og til slutt men ikke minst Hege og Lena.
Veldig hyggelig med noen nordmenn på besøk :)
Hege så kampen vår i går og kommer å ser på noen treninger denne uka, godt med litt norsk fotballforståelse.
når vi nå kom litt inn på fotball... tilfeldigvis... Må jeg bare si at hvis vi i Norge skal henge med internasjonalt må vi virkelig gjøre noe. For slik jeg ser nivået her i denne ligaen og på mange av spillerne her, er vi utrolig langt unna akkurat nå!!! Kampen jeg spilte i går ble spilt med et veldig høyt tempo, noe toppserien ikke er i nærheten av.... Gjennomsnittlig er spillerne her sterkere, raskere og løper mer. Det jeg tror vi kan ta mange av spillerne på er at vi er bedre lagspillere og kan forstå det taktiske bedre, men alikevel..For å henge med må vi følge med på hva som skjer rundt oss. Her er det helt for eksempel helt normalt å ha en personlig trener eller man betaler godt for å ha gode trenere på yngre lag. Mange av jentene her har jobb som trener for yngre jentelag!
Det er en ide jeg gjerne tar med hjem det!!!!!
Ok...nok om dette....Nå:

Bursdagen! Han fikk masse gaver og ja flest biler.. :) det var masse bading, Vi slo på pinjataen så masse godteri datt ut, spiste iskake, det ble kasta svamp på noen av de voksne sine ansiker når de stod bak plakaten med hull til ansiktene. Vi spiste pølser og hamburgere, Theodor var veldig fornøyd!!

I morgen har vi treningsfri, så nå prøver vi å finne ut hva vi skal gjøre i morgen. :)


3 kommentarer:

  1. Hei.
    Koselig med theo, klem og kos.
    Jeg burde vært en tur over.
    Vi har vel vørt enige om tr. og spillerkval.
    i Norge. men det er viktig å gå videre.
    Vi sees på kval.kampene.
    Jeg hører fra Inger at det bare er velstand,
    Kos dere
    Pappa

    SvarSlett
  2. Høres ut som Theodor hadde en super bursdsag!
    Og det ser ut til at dere har det alle tiders der borte :-) Hører engelsken hans blir bare bedre og bedre... he he... Dyktig danser også!
    "So tou think you can dance" er neste på agendaen?
    Gi han en stor klem fra alle oss i barnehagen!
    -Kaya-

    SvarSlett
  3. For en burdag Th.Jammen er du heldig som har så grei Mimmi ,Mamma og Pappa som lager så fint selskap til deg.Jan og Reidun hilser .

    SvarSlett