mandag 15. februar 2010

Helg!

Så var det mandag igjen... Helga går så alt for fort!!
På fredag var vi en tur i svømmehallen sammen med noen venner av oss og en kompis av Theodor. Det var suksess! Pizza og enda flere barn og venner på besøk på kvelden. Det var veldig koselig, vi er ganske populære for tiden....Har en følelse av at det er fordi vi skal reise snart :)
Lørdag skulle jeg og Espen ha barnefri. Planene var lagt for et gourmetmåltid, men... Det var liksom ingen som kunne bli med og i tillegg var det veldig dyrt.. Så da hadde vi ingen problemer med å velge Big Horn, igjen....!!! Det finnes alltid en unnskyldning...
Denne gang hadde vi fullpakke og vi tok oss råd til å bestille en ganske dyr rødvin. Det som etterhvert ble veldig interessant, var hvor mye mer service vi fikk fra personalet denne kvelden enn det vi vanligvis gjør!
Et utrolig godt måltid og veldig koselig å ha en kveld uten Theodor også faktisk :)
Søndag ettermiddag var det Stabæk kamp mot LSK. Nå skulle det jo gå mye bedre, siden det var mot jenter... Men det gjorde ikke det!
Vi vant 4-0 og mye av det kommer av gode enkeltprestasjoner. Undertegnede hadde ingen innvolvering i disse :) Så Stabæk skal vel være fornøyd, jeg bare synes "vi" burde være enda bedre enn det til og med!
Nå håper jeg snart jeg får noen gode opplevelser på fotballbanen, det er bare en uke til Algarve cup. Kanskje det kan være en mulighet!...

Legger ved et videoklipp av Theodor som øver på å kjøre bil (på parkeringsplass) :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar