søndag 21. februar 2010

nei,nei,nei

Fra et hotell i Algarve har jeg kjøp internett for å se langrenn. Det er ikke vanlig fra min side skal sies. Ute er det rett og slett storm, Theodor sover så søtt her i senga også klarer Petter Northug å oppføre seg som en drittunge igjen!
Når du kan tjene deg rik på idretten din og har så mange ivrige fans som sitter klistret forann tv´n må du ta deg tid til å si noe!!
Forstår skuffelsen, men folket og sponsorer blir skuffa. Man kan rett og slett ikke oppføre seg sånn i den medie verden vi lever i.
Han vinner ikke OL gull før han blir voksen, det som er bra er at han har noen dager på seg :)

Marit Bjørgen og Aksel L. Svindal var derimot skikkelig voksne i går. Helt konge å se noen være så gode i sin idrett. De har hatt sin motgang og virkelig jobba seg frem til noen meget fortjente medaljer! Så man blir vel sterkere av litt motgang da :)

3 kommentarer:

  1. Kan han ikke bare starte i barneskirenn igjen da... Der er det vel mer akseptert å oppføre seg som barn.

    SvarSlett
  2. fotball spillere må jo alltid frem foran media når de ikke har verdens beste dag. Det gjelder å stå med hodet hevet, selv om det er lov å være forbanna og lei seg og ikke minst skuffet, men vis det da. Vis at det ikke alltid går å vinne, det er lov å feile, selv om det ikke er noe morro!!
    Anja!!

    SvarSlett
  3. Ja det går ikke ann å oppføre seg slik, har mistet helt respekten for ham. Han har ingen sympati fra min side lenger...

    SvarSlett