fredag 12. mars 2010

Aktiviteter

I dag fikk jeg masse behandling på treninga, det var veldig profft egentlig! Så nå er hevelsen litt mindre, vi har et mål om at jeg er litt med på trening på mandag. Så kjipt egentlig, men vi får håpe at de har rett for det kan jo være verre...
I dag har det vært bra vær, nydelig sol og ganske så varmt, så da var det tid for cab :) Siste dag nå så vi måtte benytte muligheten for "some cruise´in".
Grei leiebil da kan man si, synd vi må levere den inn :)

Theodor var veldig fornøy kan du si :)
Han har hatt en helt fantastisk dag, blitt rett og slett bortskjemt. Først var han å lekte på en lekeplass, så kjørte vi cab til lekebutikken der vi kjøpte hans første sykkel! Han lærte å sykle på den i løpet av fem minutter på parkeringsplassen. Så nå blir det nok endel sykling fremover.
Etter det fikk han nuggets på Mac´ern (slapp av mimmi, vi spiser ordentlig mat også...)
Han har også fått en ny golfkølle og oransje treningsballer. Derfor mått vi ut i hagen og spille litt golf. Vi har også spilt litt fotball i dag, for det er plutselig blitt veldig populært (Thank G... hehe) Så nå er det virkelig sommeraktiviteter her og han er blitt så stor at det er skikkelig artig å finne på ting med han.
En aktiv dag her altså, så nå er det inn forann tv´n og ise ned foten litt :)

2 kommentarer:

  1. Dette ser jo helt fantastisk ut! Kan neste ikke vente med å ta turen over. Jeg unner Theodor flere turer til Mac`ern han er jo ikke akkurat i faresonen for overvekt :)

    SvarSlett
  2. Ser ut som dere har det helt topp der borte. Misunner dere sol og sommer.....

    SvarSlett