mandag 15. mars 2010

San Fransisco

I dag var det helt fri fra trening, så da benytta vi muligheten til å være turister.
Turen gikk med bil til San Fransisco :)
Her er vi på inn til San Fransisco, vi kommer fra East Bay og kjørte Oakland Bay Bridge. Denne brua har fem filer og to etasje, vi kjører i øverste inn til byen og under på vei ut.
Det er jo noen biler og folk her, i California bor det ca 32 millioner mennesker.....
Vi var en tur på besøk i sjømannskirka hvor vi fikk vafler og handla i den norske butikken :)
Vi kjøpte brunost, kaviar og fiskeboller. Dagens middag ble derfor fiskeboller med hjemmelaget hvit saus (litt vel tykk kanskje, men et nydelig måltid )
Her ser dere den fine utsikten fra Sjømannskirka, den ligger rett ovenfor Fishermans Wharf.

Det blir jo fort litt typiske turistbilder kan du si. Men det var en veldig fin dag og vi tok oss god tid til å bli kjent med noen av de tingene byen byr på.

Vi "måtte" kjøre over Golden Gate og jeg var helt klar på at det er en once in a life time mulighet på å kjøre cab over Golden Gate. Så jeg fikk viljen min (Espen liker jo ikke å få så mye oppmerksomhet, men vi er ikke alene med cab i dette landet så det får han bare tåle) Theodor derimot synes det var døds kult og etterhvert kanskje litt i det kaldeste laget. Men nå har vi gjort det og beviset er her :)

Under ser man byen sett fra et utsiktspunkt etter man har kjørt over Golden Gate.
I dag var vi skikkelig turister og jeg gikk ikke inn i en butikk.... Jeg så Abercrombie... Jeg så Nike Town... Jada! Setter gutta på golfbanen en dag :)



5 kommentarer:

  1. FLotte bilder. Er så fint å kunne følge dere på bloggen. for da er dere liksom ikke så langt unna.
    Skjønner at Theodor koste seg i caben. Hvem hadde ikke gjort det?......

    SvarSlett
  2. Hei Theodor (og mamma og pappa)
    Ser ut som dere har det veldig bra! Louise savner Theodor og ba meg skrive at han er veldig snill. Og at å kjøre bil uten tak så veldig kult ut!

    SvarSlett
  3. Det så fint og vårlig ut i San Fransisco! Det er en stund til det er "cab-vær" her hjemme, men det nærmer seg (ikke det at jeg har cab, men jeg har jo Polo Open Air, så halveis-cab da..)
    Vi ser faktisk stadig oftere BAR ASFALT i smågatene her og på fortauene, så våren nærmer seg uke for uke!

    Tuva var hos Mathilde i nr 13 i ettermiddag, og det er "sparkesykkel-føre" på gårdsplassen deres, helt fri for snø! (sola skinner mer der, men så har Walter lagt ned mye arbeid for å få den snøfri også da).

    Nå er tiden snart inne for Påls favoritt-vår-syssel (nest etter å ta frem grillen): Å hakke på isen og spa utover snøen i oppkjørselen så det smelter fortere :-)

    SvarSlett
  4. Hei. Nice ride:-)
    Super med bloggen och kul med en chat på skype idag. Ser ju ut som om ni har det något bättre än minusgrader för 100 dagen på rad och vardag vardag vardag.. Hoppas foten läker bra och att ni fort kommer tillrätta, men bli inte för glada i det där landet. Det är långt bort....
    /Nisses

    SvarSlett
  5. Ser ut som dere koser dere! Nyt oppholdet, tiden går jo så fort! Klem til dere fra oss:)

    SvarSlett